Bread&Brains

Calendar Van 31-01-2017 08:00 tot 01-01-2018 09:30

Tweewekelijks netwerkontbijt op dinsdag binnen De TelefoonCentrale!

Er zijn vele netwerken in de regio Alkmaar, maar deze bijeenkomsten leggen vaak een beslag op je avondagenda en hebben dus ook invloed op je privéleven. Daarom hebben wij juist gekozen om tijdens het ontbijt te netwerken.

Bread & Brains>/b> is een ontbijtclub voor en door ondernemers uit de regio Alkmaar. Onze belangrijkste drijfveer: in contact komen met andere ondernemers om ervaringen, in de ruimste zin van het woord, met elkaar te delen.

Om de twee weken vindt er op dinsdagmorgen van 8.00 tot 9.30 uur bijeen plaats in De TelefoonCentrale. Niet alleen om goed te ontbijten, maar ook om in contact te komen met andere ondernemers en om ervaringen met elkaar te delen.

Elke bijeenkomst heeft een thema, bijvoorbeeld: welke rechtsvorm past bij jou, hoe heb jij je pensioen geregeld als DGA, kostprijsberekening; hoe moet dat, enz.
Naast onze tweewekelijkse reguliere bijeenkomsten houden we ook een jaarlijkse borrel, hebben we doe-activiteiten, nodigen interessante sprekers uit en gaan we op bedrijfsbezoek

Op dit moment bestaat Bread & Brains uit 13 ondernemers met het doel dit uit te breiden naar 20.

Lijkt het je leuk om eens een keer aan te schuiven bij het ontbijt, bel (0226-341100/info@breadandbrains.nl Jeroen van Dijk) of mail ons dan even. Een keertje uitproberen is altijd gratis.

Niet in ons netwerk zitten is geen gemis, wel in ons netwerk zitten is een verrijking!

De kosten bedragen € 150,- per half jaar.