Privé: MAKERSworld

Calendar Van 30-09-2017 12.00 tot 17.00

Op zaterdag 30 september van 12.00 – 17.00 uur vinden op het terrein van De TelefoonCentrale diverse activiteiten en workshops plaats. Uiteenlopende zaken op het gebied van nieuwe technieken, ambachten, fashion en ICT. Eten en drinken is verkrijgbaar en in de atoombunker is een expositie te zien van designers die ook aanwezig zijn.

Je kunt presentaties bekijken van innovatieve designers en makers. Workshops volgen en zelf MAKEN. Ontdek nieuwe technieken, ga in gesprek met de MAKERS van vandaag en ga zelf aan de slag.

Tickets zijn € 15,= incl. 4 muntjes. De muntjes hebben een waarde van € 2,50 en kunnen worden ingewisseld voor deelname aan workshops en versnaperingen bij de catering.

De bezoekers kunnen tegen inlevering van hun entreeticket bij diverse stands terecht om materiaal te ontvangen voor een workshop en zo met hun eigen creatie naar huis te gaan. Wat te denken van een eigen gemaakt sieraad, T-shirt of fotolijst? Misschien print je liever iets met de aanwezige 3D printer de Ultimaker of volg je een workshop in de techniek. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Houd de site in de gaten! www.makersworld.nl

Een mooi evenement dat je niet wilt missen!