Privé: Suittruck meets DTC

Calendar Van 20-04-2018 09.00 tot 17.00

Vrijdag 20 april staat de Suittruck weer bij ons voor de deur. Voor iedereen die eens een kijkje wil nemen bij deze rijdende tailor: van casual tot strak in het pak en alles op maat gemaakt! Wees welkom, Rutger Vlaming heeft de koffie klaar.

 

Om een indruk te krijgen is er een mooi promofilmpje.

We krijgen het allemaal steeds drukker, dus minder tijd om te shoppen. Toch willen we er goed gestyled bijlopen.
De Suittruck kan op elk gewenst moment van de dag voor de deur komen staan. Het bedrijf zelf ondervindt hier geen last van omdat jij in de truck komt. Tijdens de koffie wordt je ingemeten en stellen we samen het gewenste kledingstuk samen. Als alles naar wens is, ben je binnen enkele seconden terug aan het werk.

Vier weken later komen wij weer bij je voor de deur rijden, zo doen we nog een laatste fitting sessie om te checken of alles perfect zit. Als er geen kleine aanpassingen meer hoeven worden gedaan, kan je het item zo meenemen. Mocht er nog wel iets moeten worden aangepast dan komen we het twee dagen later persoonlijk bij je langs brengen.

Bij de Suittruck draait het niet alleen om een pak op maat.

Made to measure items:
• Pak
• Broek
• Jas (Colbert)
• Trenchcoat
• Vest
• Shirts
• Polo’s
• Schoenen (design your own)
Alle maten worden in jouw persoonlijke online profiel gezet. Mocht je op een later moment nog eenzelfde soort item willen bestellen of juist een aanvulling hierop, dan kun je dit gemakkelijk online samenstellen en bestellen.