Young Advertising

Young Advertising exploiteert de advertentieruimte op meerdere kids- en jongerenwebsites. Door onze specialisatie in deze nichemarkt zijn we, mede door onze jarenlange ervaring, specialist op het gebied van online kids- en jongerenmarketing.

Kids- en jongeren zijn lastig te bereiken. Adverteerders zijn niet continue op de hoogte van welke websites populair zijn onder deze doelgroep. Met een kwalitatief hoogwaardig netwerk van websites en een maandelijks bruto bereik van meer dan 4 miljoen kids- en jongeren hoeven ze zich daar bij Young Advertising geen zorgen over te maken. Wij houden trends nauwlettend in de gaten en zorgen voor een optimaal bereik in de doelgroep.

Ons netwerk bestaat uit kwalitatieve websites waaronder Spelle.nl, Kleurplaten.nl, Minipret.nl, OnlineSoccerManager.nl, Hyvesgames.nl en Leerspellen.nl. De websites in het netwerk van Young Advertising bieden stuk voor stuk een uitstekend platform voor advertenties die gericht zijn op Kids en Jongeren in de leeftijd van 5 t/m 25 jaar.