Laatste kans de foto expositie ‘Streetlife’ eindigt 29 mei

Calendar Van 08-01-2018 09.00 tot 31-03-2018 17.00

De expositie is nog tot en met dinsdag 29 mei te bekijken!

Gerard Koopen exposeert met 28 fotowerken in De TelefoonCentrale. De foto’s zijn te bezichtigen op de begane grond, eerste verdieping en bij Miss Bell. De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Laat je verrassen en kom ze bekijken!

Gerard Koopen Fotografie
Mooie straatbeelden van over de hele wereld, waarvan de meeste op aluminium of geborsteld aluminium aan de muur hangen.
Elke foto vertelt op zijn eigen manier een verhaal. De foto’s zijn genummerd en corresponderen met een overzicht waarop meer informatie is te vinden over de werken. Een exemplaar van dit overzicht is te leen bij de balie.