Wij zijn finalist Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland! Stem je op ons?

Calendar Van 06-04-2018 09.00 tot 16-05-2018 23.30

We hebben geweldig nieuws! Wij zijn één van de 10 genomineerden voor de Ondernemersverkiezing van Noord-Holland categorie MKB Klein! Wat zijn wij trots. Het zou fantastisch zijn om de Publieksprijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de wacht te slepen. Daar hebben jouw hulp bij nodig. Gun jij ons ook deze Publieksprijs, breng dan jouw stem uit: http://bit.ly/stemopDTC. Stemmen kan tot en met maandag 14 mei. Op woensdagavond 16 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

De jury van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland heeft uit de negentig genomineerde bedrijven haar keuze gemaakt. 30 finalisten (tien per categorie) strijden op woensdag 16 mei a.s. in theater de Philharmonie te Haarlem om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2017-2018’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein. Deze titel is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie Noord-Holland. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

Op woensdag 4 april hebben wij de jury een rondleiding mogen geven. Hopelijk hebben we ze nog enthousiaster gemaakt voor dit pand en de ruim 70 ondernemers. Deze ondernemingen zijn mede verantwoordelijk voor de identiteit van De TelefoonCentrale waar creativiteit leidt tot inspiratie en verbinding. En dus ook voor deze nominatie!

In samenwerking met Videosnacks hebben we een mooie video gemaakt waar in vogelvlucht het verleden, heden en toekomst in beeld is gebracht: http://bit.ly/promovideoDTC.

 

Bedankt voor jouw stem!

We hebben geweldig nieuws! We zijn genomineerd voor de Ondernemersverkiezing van Noord-Holland!
Het zou fantastisch zijn om de Publieksprijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de wacht te slepen