Privé: Expositie Natuur = Structuur

Calendar Van 11-06-2018 08.30 tot 01-10-2018 08.30

De expositie Natuur = Structuur van Karin van Bodegom is verlengd tot oktober! De 26 werken zijn te bewonderen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en vrij toegankelijk. Alles is te bezichtigen op de begane grond, eerste verdieping en bij Miss Bell.

 

Karin van Bodegom
Het totale werk van Karin van Bodegom bestaat onder andere uit schilderijen, collages, installaties en film. De werken die Karin bij ons tentoonstelt, zijn schilderijen en collages.

Het samengaan van ritme, herhaling, eenheid, rust, aardsheid en verbondenheid met de natuur en/of heelal spelen in haar schilderijen een grote rol. Het gaat hierbij veel meer om structuur, textuur, huid, gelaagdheid en de handeling dan om een realistisch weergeven.

De collages zijn een combinatie van bewerkte natuurfoto’s, krantenartikelen en mixed media. Het contrast tussen goed en kwaad, positief en negatief, schoonheid en de keerzijde van het leven geven de collages een vervreemdend uiterlijk.

Wat Karin bezighoudt, is het zoeken naar harmonie in beweging en rust, materie en abstractie, bezinning en monochromiteit. Naast beeldend kunstenaar is Karin ook docent Kunstgeschiedenis/Kunstbeschouwing. Ook geeft zij workshops Tekenen/Schilderen en is zij presentator van het radioprogramma Kunst Compleet bij RTV80. Met recht een veelzijdige vrouw.

Bij de balie is een overzicht van de werken te leen die extra informatie biedt over de werken.

Laat je verrassen en kom ze bekijken!