Final sale: stoffen – fournituren – (interieur) accessoires

Calendar Van 22-09-2018 10.00 tot 16.00

Zaterdag 22 september tussen 13.00 – 16.00 uur, Unit B.01 (op het buitenterrein).

Natasha Ioppi is al een hele tijd geleden gestopt met atelier en webshop iOPPIshop. En voor haar WAAH!-collega Sandra van der Wiel is het al weer ‘eeuwen’ geleden dat ze haar stoffenzaak Stof & Zo aan de Laat runde. Beiden hebben andere stappen genomen met hun bedrijven. Maar om echt verder te groeien, moet je ook definitief loslaten en vooral ook opruimen!

Dus houden ze op zaterdag 22 september in de werkruimte van Sandra unit B.01 op het terrein van De TelefoonCentrale FINAL SALE / OPHEFFINGSUITVERKOOP. Heel veel stoffen, fournituren, lintjes/bandjes, hobbymaterialen, (hobby/interieur) boeken, maar ook (interieur)accessoires zoals kussens en lampenkappen.

Kom kijken en sla je slag, want echt ALLES MOET WEG!!!

N.B. Gelieve contant geld mee te nemen. Er is GEEN pin!