Privé: Expositie van Art by ML

Calendar Van 03-09-2018 08.30 tot 31-12-2018 17.00

Een mooie uitbreiding op de al lopende exposities! Creatieve huurder Mi-Lou van Art by ML heeft een groot deel van haar prachtige collages tentoongesteld op de 2e verdieping. Vrij te bezichtigen van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Art by ML
Mi-Lou maakt collages op doek, gebruikmakend van foto’s en beeldmateriaal en knipsels uit tijdschriften en boeken. Daarbij maakt ze gebruik van acrylverf en evt. bladkoper/bladgoud. De collages worden afgewerkt met Gloss varnish (een mooie glanzende lak, waardoor je de opbouw van het werk en de kniplagen goed blijft zien. Eventueel is een collage ook af te werken met epoxyhars. Hiermee wordt het werk van een dikke glanzende harslaag voorzien, het knipelement verdwijnt hiermee.

Ook maakt ze werk in opdracht. Zij maakt daarbij gebruik van aangeleverde foto’s, teksten en houdt rekening met wensen qua kleur en afmetingen e.d. van de opdrachtgever. 

De rode draad door haar werk is verwondering. Blijven kijken en steeds weer iets nieuws ontdekken. Dit is wat haar ook altijd aantrekt bij andere kunstenaars.