Nieuws: Boulderhal ‘De Sendmast’ bij ons in De TelefoonCentrale

Calendar Van 18-11-2020 09.00 tot 31-05-2021 17.00

Op de 1e verdieping wordt een ruimte van 1000 m2 omgebouwd tot een Boulderhal. De bedoeling is om in mei 2021 ‘De Sendmast’ gereed te hebben en het publiek te laten kennismaken met deze Olympische sport.

Je klimt langs een bouldermuur tot een hoogte van 4 meter volgens bepaalde route. Het klimparcours heeft verschillende moeilijkheidsgraden dus volop mogelijkheden voor jong en oud, ongeoefend en geoefend! Onder het parcours liggen dikke valmatten want deze sport kent geen hulpmiddelen.

Bij boulderen wordt het fysieke gecombineerd met puzzelen van het lichaam: lekker uitdagend dus! Wij kunnen niet wachten.

Houd onze Social Media kanalen in de gaten voor de tussentijdse updates.