Expositie Vronie Achenbach

Calendar Van 23-01-2023 08.30 tot 14-04-2023 17.00

Heel mooi nieuws: de expositie is verlengd tot en met 13 juni!

Een expositie van verschillende stillevens gemaakt door Vronie Achenbach is nu bij ons te zien. De passie voor fotografie en beeldende kunst heeft Achenbach gecombineerd in deze werken. Zij exposeert t/m 13 juni 2023 in het bedrijfsverzamelgebouw. De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. De werken zijn te bezichtigen op de begane grond en de eerste verdieping.

 

Vronie Achenbach heeft brede ervaring: van fotograaf, beeldend kunstenaar tot welzijnswerker en manager. De afgelopen zeven jaar ligt het accent op de kunsten waarin zij beide werkvelden verenig. Zij heeft fotografie bijvoorbeeld ingezet als beleidsinstrument binnen zorg- en welzijnsinstellingen.

Achenbach maakt vrij werk en werk in opdracht van particulieren en bedrijven. Zij vindt mensen mooi zoals ze zijn en probeert ook altijd een glimp van het innerlijk vast te leggen. Zij fotografeert mensen niet alleen in goede tijden maar ook tijdens perioden van ziek zijn en sterven. Er valt altijd wel een zekere lichtheid te ontdekken.

In haar vrije werk vindt zij onderwerpen in haar naaste omgeving. “Ik zie wat er is en ga hiermee spelen, al associërend ontstaan de beelden”. Eenvoud en kleur spelen een belangrijke rol in de poging de schoonheid van alledaagse dingen vast te leggen. Een uitspraak van Achenbach is: “mijn werkveld ligt binnen handbereik, zo ook de schoonheid”.

 

Meer informatie werken:

Vronie Achenbach  |  06- 33 975 337 | [email protected] | www.vronie.com