Introductietraining zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Calendar Van 26-01-2018 13.00 tot 17.00

Op vrijdagmiddag 26 januari geeft Carina Jonker van Knap Staaltje Werk een SEO-training in De TelefoonCentrale. Het is een introductie tot zoekmachineoptimalisatie. Deze training geeft je de basis om met de optimalisatie van je website aan de gang te gaan.

Als zelfstandig professional (zzp’er) of (mkb) ondernemer is het handig om zelf te weten hoe zoekmachines werken en hoe je hierin zichtbaar wordt. Je kunt het ook laten doen, maar met uitbesteden lopen de kosten snel hoog op, simpelweg omdat optimalisatie van je website nooit klaar is. Laat je het toch door een ander doen dan heb je na deze training in ieder geval de basiskennis om een externe partij op waarde te schatten.

Deze SEO-training is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan de basisinformatie over zoekmachines en zoekmachineoptimalisatie. Voor je eigen bedrijf of voor je werkgever. Na de training krijgen alle deelnemers een document toegestuurd waarin alle informatie nog eens is na te lezen, inclusief een handige checklist.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar Knap Staaltje Werk.