Open Coffee Alkmaar

Calendar Van 05-07-2016 09:30 tot 11:30

Elke eerste dinsdag van de maand vanaf 09.30 uur zijn bezoekers van Open Coffee Alkmaar van harte welkom in de Graham Bell zaal op de begane grond van De TelefoonCentrale (aan het parkeerterrein). Open Coffee is gratis en toegankelijk voor iedereen, je betaalt alleen je kop koffie.

Wat is Open Coffee?
Open Coffee is een maandelijkse, informele bijeenkomst waar een ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kop koffie.

Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere maand in Nederland gehouden wordt op meer dan 300 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per bijeenkomst, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.

Voor wie is Open Coffee?
Open Coffee is voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wilt netwerken en kennis wilt delen. Daarom zie je vaak jong- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

De TelefoonCentrale is gelegen aan de Koelmalaan 350 in Alkmaar. Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast het gebouw. Sla vóór het KPN businesscenter bij de ‘telefooncel’ rechtsaf het parkeerterrein op. De ingang van de Graham Bell zaal bevindt zich rechts, onder het dakterras.

Graag tot ziens op Open Coffee Alkmaar