De Telefooncentrale, meer dan enkel kantoorruimtes. Wij bieden meer...

De TelefoonCentrale | Events

Laat uw evenement onvergetelijk zijn

Graham Bell zaal

Confucius sprak al eens: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.” Alle specialisten zijn het er over eens dat ‘Beleving’ bepalend is of uw boodschap aankomt en beklijft.

Onze bruisende omgeving vol creativiteit biedt met de Graham Bell zaal elke vergadering, workshop of evenement onderdak. Het is een ruimte voor 300 personen waar maximale beleving kan worden gecreëerd.

 

Uitgebreide audiovisuele mogelijkheden

De Graham Bell zaal heeft uitgebreide audiovisuele mogelijkheden. Standaard zijn schermen  aanwezig waarop met beamers in HD kwaliteit geprojecteerd kan worden.

De LED verlichting kan worden aangepast aan de beleving die u wilt: een zakelijk karakter of juist warm en intiem, of ter versterking van de kleuren van uw merk, bedrijf of product.

Dankzij de uitstekende glasvezel internet en WIFI verbinding kunt u live websurfen, video’s van internet vertonen of via een Twitter wall directe interactie met uw publiek realiseren. Uw presentatie hoeft niet meer saai te zijn, maar wordt een event vol dynamiek.

Bel of mail ons

Om de juiste aandacht te kunnen geven aan uw onvergetelijke evenement worden alle activiteiten van De Telefooncentrale behandeld door onze eventmanagers. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem contact op met ons team via 072-2010233 of stuur een mail naar [email protected].

Neem contact op