Dag van de Verbinding

Op zaterdag 13 juni vond in De TelefoonCentrale de Dag van de Verbinding plaats. Op deze pagina vindt u diverse verslagen van deze geslaagde dag.

Over de Dag van de Verbinding

Op zaterdag 13 juni vond in De TelefoonCentrale de Dag van de Verbinding plaats. Zowel de ondernemers die werkzaam zijn in de De TelefoonCentrale als De TelefoonCentrale zelf lieten de vele bezoekers zien waarom dit de ultieme locatie in de regio is waar verbinding, creativiteit en netwerken al sinds 2012 centraal staan.

Tijdens de open dag vonden doorlopend presentaties plaats van baanbrekende projecten. Denk aan de introductie van een programma waarin de werkgelegenheid voor jongeren, die van 50-plussers én winkelleegstand worden aangepakt.

Diverse bewoners van De TelefoonCentrale boden een kijkje in de keuken. Hierbij kwam een breed scala van onderwerpen aan bod: van gezondheid tot creativiteit, van projectinrichting tot websiteontwikkeling en van zakelijk juridisch advies tot socialmedia-inspiratie.

Daarnaast pitchten ondernemers hun beloftevolle ideeën aan potentiële investeerders. Hoe dit is verlopen kunt u hier terugzien.

Wilt u meer weten over deze bijzondere locatie aan de Alkmaarse ringweg bij de KPN-toren? Stuur dan een mail met uw vragen naar [email protected] of volg ons ook op Facebook.

Diverse linkjes

Benieuwd naar een indruk van de Dag van de Verbinding? Bekijk het verhaal op Storify,bekijk de video van Alkmaar Centraal of bekijk de video van DTC Medialaan. Ook Jane van Vliet van VideoStorytelling filmde een indruk van de dag. Een combi van lezen en kijken doe je op de website van het Noordhollands Dagblad.

Foto's

Ga voor foto’s van de Dag van de Verbinding naar ons Facebook album.