De Telefooncentrale verbindt creatieve ondernemers...

Souterrain

Wie de vroeger zo donkere kelder van binnen heeft gezien, herkent de ruimte amper terug. Het Souterrain is een bruisende samenstelling van bedrijven. Miss Kitchen verzorgt de catering voor kleine en grote feesten voor particulieren en bedrijven. Miss Bell Business & Events is er voor uw feesten of bijeenkomsten in de Graham Bell zaal van De TelefoonCentrale. Huis van het Werk is actief bezig met de mobiliteit en werkzekerheid voor zo'n 240.000 werknemers. Ook vind je er Geenpunt Media voor alle grafische wensen, Studio Hüsken voor grafisch ontwerp en voor een bouwkundige nulmeting kan je terecht bij Goudsblom Expertise.

Begane grond

Direct bij binnenkomst word je getroffen door de creatieve, inspirerende inrichting. Ook dat is de verrassing van De TelefoonCentrale! Oude timmer-werkbanken en enorme industriële lampen, kunstwerken en kleurrijke bloemstukken (Art & Flowers Business). Overal vind je oude telefoontoestellen als knipoog naar de roots van het gebouw. Ga rechts het trappetje omhoog voor de ondernemers op deze begane grond, de vergaderzalen en de gang naar de Graham Bell zaal of volg de gekleurde lijnen op de grond linksaf naar de lift of het trappenhuis. Ons Servicepunt is op werkdagen geopend van 08.30 - 17.00 uur en vind je in unit 0.02.

Eerste verdieping

De eerste verdieping in zonnig geel bestaat grotendeels uit flexibele werkplekken en flexibele kantoorruimte. Hier bevindt zich ook de loungeruimte. De koffie smaakt er goed! Aan het eind van de gang vind je dan ons prachtige dakterras!

Tweede verdieping

Wie de paarse lijn volgt, komt langs kantoren ingericht als huiskamers. Met tapijt op de wanden, lekkere hangstoelen, antieke kasten en creatieve geesten.

Derde verdieping

Een verdieping met een grote diversiteit aan bedrijven. Mensen verbinden met de arbeidsmarkt dat is wat UWIU doet. De afkorting UWIU is afkomstig van Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering Alkmaar. Voor marketing & PR voor de IT ben je bij Make it Stick aan het juiste adres. Wil je advies mbt bouwkosten en bestekken neem dan een kijkje bij Kolom Bouwadvies. DE mensen van 55Communications en Tunico helpen je graag verder met marketing- en communicatievraagstukken. Ga je de deur door aan de andere kant van de hal dan ben je voor een technisch internetbureau hier aan het juiste adres bij Kobalt. Voor pakkende teksten kun je terecht bij Bureau Car.Bon en voor een nieuw beeldmerk of website ga dan eens lans bij Merk Makeover. Wil je maatschappelijk betrokken zijn als ondernemer? Praat dan eens met de enthousiaste mensen van De Waaier.

Vierde verdieping

Net als op de andere etages word je verwelkomd door een prachtig kunstwerk. Net zo markant als de ondernemer op deze blauwe etage. Moose Agency het betrokken full service internet bureau vult de etage.

Vijfde verdieping

Fel oranje en een prachtig weids uitzicht over de polder. De ruimte zijn opvallend met levensgrote zwartwit foto's van sporters aan de muur. Ga je de deur door aan de andere kant van de hal dan vind je hier HOT&TOT, een mooi duurzaam horlogemerk.

Zesde verdieping

On top of the building, hoger kan je niet! En het uitzicht krijg je cadeau.