De Telefooncentrale verbindt creatieve ondernemers...

Souterrain

Wie de vroeger zo donkere kelder van binnen heeft gezien, herkent de ruimte amper terug. Het Souterrain is een bruisende samenstelling van bedrijven. Wesselius Thuismaaltijden verzorgt gezonde maaltijden. Ook vind je er Geenpunt Media voor alle grafische wensen, voor een bouwkundige nulmeting kun je terecht bij Goudsblom Expertise, een betaalbare elektrische fiets nodig kijk dan eens bij Bijck en voor horeca apparatuur, zoals koelkasten en werkbanken, kun je bij Thebo terecht.

Begane grond

Direct bij binnenkomst word je getroffen door de creatieve, inspirerende inrichting. Ook dat is de verrassing van De TelefoonCentrale! Oude timmer-werkbanken en enorme industriële lampen, kunstwerken en kleurrijke bloemstukken (Art & Flowers Business). Overal vind je oude telefoontoestellen als knipoog naar de roots van het gebouw. Ga rechts het trappetje omhoog voor de ondernemers op deze begane grond, de vergaderzalen en de gang naar de Graham Bell zaal of volg de gekleurde lijnen op de grond linksaf naar de lift of het trappenhuis. Ons Servicepunt is op werkdagen geopend van 08.30 - 17.00 uur en vind je in unit 0.02.

Eerste verdieping

De eerste verdieping in zonnig geel bestaat grotendeels uit flexibele werkplekken en flexibele kantoorruimte. Hier bevindt zich ook de loungeruimte, de koffie smaakt er goed! In de loungeruimte kun je terecht met een zakelijke afspraak, om de krant te lezen of om samen met andere ondernemers te sparren tijdens de lunch. Aan het eind van de gang vind je dan ons prachtige dakterras!

Tweede verdieping

Wie de paarse lijn volgt, komt langs kantoren ingericht als huiskamers. Met tapijt op de wanden, lekkere hangstoelen, antieke kasten en creatieve geesten.

Derde verdieping

Een verdieping met een grote diversiteit aan bedrijven. Mensen verbinden met de arbeidsmarkt dat is wat UWIU doet. De afkorting UWIU is afkomstig van Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering Alkmaar. Voor marketing & PR voor de IT ben je bij Make it Stick aan het juiste adres. Wil je advies mbt bouwkosten en bestekken neem dan een kijkje bij Kolom Bouwadvies. DE mensen van 55Communications en Tunico helpen je graag verder met marketing- en communicatievraagstukken. Ga je de deur door aan de andere kant van de hal dan ben je voor een technisch internetbureau hier aan het juiste adres bij Kobalt. Voor pakkende teksten kun je terecht bij Bureau Car.Bon en voor een nieuw beeldmerk of website ga dan eens lans bij Esther Blok (Websites & Branding). Wil je maatschappelijk betrokken zijn als ondernemer? Praat dan eens met de enthousiaste mensen van Doesgoed!

Vierde verdieping

Net als op de andere etages word je verwelkomd door een prachtig kunstwerk. Net zo markant als de ondernemer op deze blauwe etage. Moose Agency het betrokken full service internet bureau vult de etage.

Vijfde verdieping

Fel oranje en een prachtig weids uitzicht over de polder vanaf deze kantoren. Je vindt hier Belly Sisters welke een eigen gang vullen met mooie beelden, massages en fotoshoots. Aan de andere kant van de verdieping vind je unieke kantoren met entresols in de ruimte. Je kijkt je ogen uit op deze mooie, pas gerealiseerde, verdieping!

Zesde verdieping

On top of the building, hoger kan je niet! En het uitzicht krijg je cadeau. Deze etage is zo hoog, dat je hier vanaf de vijfde verdieping alleen met de trap kunt komen.