De Telefooncentrale verbindt creatieve ondernemers...

Souterrain

Wie de vroeger zo donkere kelder van binnen heeft gezien, herkent de ruimte amper terug. Het Souterrain is een bruisende samenstelling van bedrijven. Wesselius Thuismaaltijden verzorgt gezonde maaltijden. Ook vind je er Geenpunt Media voor alle grafische wensen, voor een bouwkundige nulmeting kun je terecht bij Goudsblom Expertise, een betaalbare elektrische fiets nodig kijk dan eens bij Bijck en voor horeca apparatuur, zoals koelkasten en werkbanken, kun je bij Thebo terecht.

Begane grond

Direct bij binnenkomst word je getroffen door de creatieve, inspirerende inrichting. Ook dat is de verrassing van De TelefoonCentrale! Oude timmer-werkbanken en enorme industriële lampen, kunstwerken en kleurrijke bloemstukken (Art & Flowers Business). Overal vind je oude telefoontoestellen als knipoog naar de roots van het gebouw. Ga rechts het trappetje omhoog voor de ondernemers op deze begane grond en de vergaderzalen & coachruimtes of volg de gekleurde lijnen op de grond linksaf naar de lift of het trappenhuis. Ons Servicepunt is op werkdagen geopend van 08.30 - 17.00 uur en vind je in unit 0.02.

Eerste verdieping

De eerste verdieping in zonnig geel bestaat grotendeels uit flexibele werkplekken en flexibele kantoorruimte. Hier bevindt zich ook de loungeruimte, de koffie smaakt er goed! In de loungeruimte kun je terecht met een zakelijke afspraak, om de krant te lezen of om samen met andere ondernemers te sparren tijdens de lunch. Aan het eind van de gang vind je dan ons prachtige dakterras!

Tweede verdieping

Wie de paarse lijn volgt, komt langs kantoren ingericht als huiskamers. Met tapijt op de wanden, lekkere hangstoelen, antieke kasten en creatieve geesten.

Derde verdieping

Een verdieping met een grote diversiteit aan bedrijven. Mensen verbinden met de arbeidsmarkt dat is wat Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering Alkmaar doet. De mensen van 55Communications en Tunico helpen je graag verder met marketing- en communicatievraagstukken. Online zichtbaarheid? Informeer eens bij De Best Online Marketing en voor onmisbare kledingstukken check dan diverse webshops vindbaar via Fashcom.nl. Ga je de deur door aan de andere kant van de hal dan ben je voor een technisch internetbureau hier aan het juiste adres bij Kobalt. Voor pakkende teksten kun je terecht bij Bureau Car.Bon en voor een nieuw beeldmerk of website ga dan eens lans bij Esther Blok (Websites & Branding). Baanbrekend is SCW systems die middels techniek, wetenschap en drive van mensen bijdraagt aan de afkoeling van de aarde. Wil je maatschappelijk betrokken zijn als ondernemer? Praat dan eens met de enthousiaste mensen van Doesgoed!

Vierde verdieping

Net als op de andere etages word je verwelkomd door een prachtig kunstwerk. Net zo markant als de ondernemer op deze blauwe etage. Moose Agency het betrokken full service internet bureau vult de etage.

Vijfde verdieping

Fel oranje en een prachtig weids uitzicht over de polder vanaf deze kantoren. Je vindt hier Belly Sisters welke een eigen gang vullen met mooie beelden, massages en fotoshoots. Aan de andere kant van de verdieping vind je unieke kantoren met entresols in de ruimte. Je kijkt je ogen uit op deze mooie gerealiseerde verdieping!

Zesde verdieping

On top of the building, hoger kan je niet! En het uitzicht krijg je cadeau. Deze etage is zo hoog, dat je hier vanaf de vijfde verdieping alleen met de trap kunt komen.