PoppyRed Ontwerpstudio

Liefde voor letters

Het krassen van de metalen pen op papier, de geur van Oost-Indische inkt, de fijne opgaande haarlijn en dan weer een kaarsrechte dikke lijn… de perfectie van een letter met afsluitend het trekken van een mooie krul…

De liefde voor het schrijven van letters, gecombineerd met het vakkundig en creatief grafisch ontwerpen; dat is PoppyRed Ontwerpstudio.

Je kunt bij mij terecht voor o.a. een logo met huisstijl, een trouwkaart, chalklettering, raamlettering, moderne kalligrafie of een workshop handlettering/brushlettering/moderne kalligrafie/watercolor. Ook kan ik je helpen met het verbeteren van je handschrift.

grafisch ontwerp

PoppyRed ontwerpt alle grafische uitingen die nodig zijn, om jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Een goede vormgeving van je communicatie- en promotiemiddelen, zal zorgen voor eenheid en vergroot de herkenbaarheid van jouw bedrijf of merk.

Aan de hand van de kernwaarden van jouw bedrijf en een creatief gesprek waarin ideeën, concept en sfeer besproken worden, maak ik een passend ontwerp. Handettering en kalligrafie kan ik ook toepassen in een grafisch ontwerp.

workshops

Al ruim 3,5 jaar geef ik op diverse locaties in Noord-Holland workshops handlettering, brushlettering en moderne kalligrafie. Nieuw is de workshop watercolor & lettering. Hier leer je de basis van aquarel, gaan we illustreren en de combi maken met letters.

Wil jij zelf de technieken van handlettering, moderne kalligrafie, brushlettering of watercolor illustraties leren en een gezellige en inspirerende workshop beleven? Geef je op en doe mee!

handlettering & moderne kalligrafie

Ik ben gespecialiseerd in moderne kalligrafie & handlettering. Bij PoppyRed kun je terecht voor letterkunst op maat, dus geheel naar jouw wens gemaakt! Handlettering/kalligrafie kan ik met verschillende materialen toepassen zoals bijvoorbeeld:

  • Oost-Indische inkt op papier;
  • handgeschilderde letters op hout;
  • chalklettering met wit schoolkrijt of krijtstift;
  • raamlettering & illustraties met krijtstift;
  • trouwkaartontwerp met kalligrafie en watercolor illustraties;
  • enveloppen schrijven in moderne kalligrafie met inkt.