Rietveld Financiële Planning & Advies

Professioneel en persoonlijk, zo werk ik graag. Het kantoor is opgericht vanuit de grote vraag naar inzicht in financiële vraagstukken, opgesteld door een onafhankelijk financieel adviseur. Om die reden is mijn kantoor niet aangesloten bij een bank of verzekeraar en verkoopt geen financiële producten.

 Hebben je financiële besluiten het gewenste effect, zowel nu als in de toekomst? Is je wens financieel haalbaar, welke mogelijkheden heb je en waar moet je daarbij op letten? Met die vragen help ik particulieren en ondernemers. Met mijn financiële analyses neem je weloverwogen de juiste financiële besluiten, daardoor weet je waar je aan toe bent.

 

Welke financiële vraag houdt je bezig?

Heb je een financiële vraag? Of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Ik help je graag verder. In een persoonlijk gesprek bespreek ik je wensen en mogelijkheden. Ik maak duidelijk wat de haalbaarheid is van je financiële wensen en waar je daarbij op moet letten. Van het advies ontvang je begrijpelijke rapportage die je inzicht, overzicht en duidelijkheid geeft. Je krijgt een helder totaalbeeld en regie over je financiële zaken.

 

Onafhankelijk Advies

Rietveld Financiële Planning & Advies is niet aangesloten bij een bank of verzekeraar, en daardoor onafhankelijk. Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en mijn werkwijze bespreken is kosteloos. Aarzel niet en neem gerust contact met mij op.