SEED Architects

SEED architects is opgericht in 2001 en is gebaseerd op samenwerking.

SEED architects heeft uitgebreide ervaring opgedaan met een diversiteit aan gebouwtypen, sectoren en opdrachtgevers. De activiteiten ontplooien zich in onder andere woningbouw, kantoren, winkelcentra, onderwijsinstellingen, culturele centra, verpleeg- en verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Deze diversiteit in opdrachten, en het succes ervan, geeft ons het vertrouwen en de inspiratie om complexe architectonische uitdagingen op te lossen.

Er is een hechte samenwerking met VNL architecten in Grou en met BRTarchitecten in alkmaar. Daar omheen beschikken we over een schil van specialisten op hun gebied die in teamverband het beste uit een project halen. Samenwerking is er ook in Europees verband. Binnen de internationaal werkende architectengroep Perspective brengen we specifiek de expertise Healthcare in.

Onze inrichting van de ICT maakt samenwerken op een moderne manier mogelijk, plaats- en tijdonafhankelijk en altijd met het beste team voor het project. Het nieuwe werken levert ons en u “Best for project in stead of best for “practice”!