STEX Group B.V.

Bent u een Europees bedrijf dat op zoek is naar uitbreiding op nieuwe markten? Of misschien bent u al gevestigd in een paar markten, maar bent u op zoek om uw klantenbestand en winstgevendheid te laten groeien. Hoe dan ook, De STEX Group kan u helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het pro-actief afstemmen van (inter)nationale financiering met uw bedrijfsdoelstellingen, waarbij wij onze diepgaande kennis van lokale markten effectief omzetten in operationele uitmuntendheid. Met andere woorden, wij weten hoe wij u moeten helpen toegang te krijgen tot de middelen die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en uw doelen te bereiken.

Maar daar laten we het niet bij. Wij bieden ook uitgebreide ondersteuning tijdens het hele proces, van de ontwikkeling van een strategie voor markttoegang tot de implementatie en de evaluatie na de toetreding. Met Minuteweb bouwen wij voor uw een spectaculaire website en helpen u met de benodigde marketing Ons team heeft een schat aan ervaring in markttoegang en groeistrategie, dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

 

Als u er klaar voor bent om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons u laten zien wat wij kunnen.

 

Of loopt u binnen op ons spreekuur op maandag van 10.00 tot 11.00 uur.