Studio Hüsken

Studio Hüsken is een jong en groeiend bedrijf ontstaan in 2010 in Den Helder. Klein begonnen onder de naam ‘De Ontwerpstek’ en inmiddels uitgegroeid tot een sterk team. Ons doel is het ontwikkelen van een sterk concept in vernieuwende beeldtaal. Wij gaan met onze tijd mee en houden de ogen open op al het gebied van grafisch- en digitaldesign.

Wat doen wij
Wij proberen de essentie van jou of het bedrijf bloot te leggen en laten de ontwerpen daar een weerspiegeling van zijn op een effectieve manier. Resultaat is een goed doordacht design en een zorgvuldig opgeleverd product.

Hoe werken wij
Overleg is de basis van elk creatief proces. Vragen stellen, goed luisteren en de tijd nemen. Een helder profiel leidt tot een snelle afwikkeling en beter eindresultaat.

Wat wij belangrijk vinden
Mooi werk maken, goede samenwerking en duidelijkheid.

Samenwerken
Er zijn natuurlijk momenten in een proces waar ideeën en wensen ontstaan die andere expertises vereisen. Studio Hüsken werkt daarom samen met een aantal vaste illustratoren, fotografen, tekstschrijvers en webdevelopers die perfect aansluiten bij wat wij als studio belangrijk vinden.

Disciplines
Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
Webdesign & realisatie
Appdesign & realisatie
Conceptontwikkeling & Campagnes
Ontwerp brochures, flyers, jaarverslagen etc…
Magazine- & boekontwerp