Duo expositie Sylvia Schrama & Nicole de Vries

Calendar Van 01-07-2019 08.30 tot 15-09-2019 17.00

De werken van Sylvia Schrama & Nicole de Vries zijn nu te zien in De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350 in Alkmaar. Deze duo expositie is tot en met 15 september vrij toegankelijk te bewonderen. De werken zijn te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op de begane grond, eerste verdieping en bij Miss Bell.

 

Sylvia Schrama
Sylvia Schrama startte haar creatieve ontdekkingsreis als Grafisch Vormgever. In de 10 jaar hierna heeft zij zich beziggehouden met verschillende creatieve projecten. Momenteel richt zij zich vooral op het schilderen. Haar stijl is ‘Mixed Media Art’ en haar manier van werken verloopt meestal intuïtief. Ook werkt zij graag in opdracht.

Iets wat zeker nooit ontbreekt in haar schilderijen is kleur. Hét ingrediënt wat

verblijdend en helend werkt voor haar. “Het gaat niet om de eindbestemming, maar om de reis er naartoe!” ~ Boeddha. Volg de kleurenreis van Sylvia via haar Instagramaccount, @sylviaschrama.

Exposities, (kunst)markten en lokale kunstroutes, daar is Sylvia en haar werk te vinden. Zo nu en dan organiseert zij creatieve workshops. Vooral voor kinderen. Hierin wordt op een speelse en intuïtieve manier gecreëerd.

 

Nicole de Vries
Nicole de vries is een kunstenaar die zich steeds opnieuw laat uitdagen door spontane technieken. Dit combineert zij met figuratief werk.  Zij organiseert regelmatig deze uitdagende vaardigheid in haar kunstworkshops.

Ooit als etaleuse gestart en nu werkzaam als agogisch werker. Hier deelt zij haar passie voor kunst in workshops en is de drijvende kracht van het creatieve upcycle werkproject.

Als illustrator krabbelt zij de kleine avonturen en zoekt nieuwe combinaties in technieken om sfeer en gevoel zeggingskracht te geven.

Oprichtster van het Kunstcafe, voor kinderen met een vorm van autisme en A.D.H.D

En als mede organisator van de kunstworkshops tijdens de avondopening van het Stedelijk Museum Alkmaar, deelt zij de kracht van kunst !