De Telefooncentrale, meer dan enkel kantoorruimtes. Wij bieden meer...

Flexwerkplekken en flexkantoren

Het nieuwe werken is in De TelefoonCentrale heel normaal. Plug in op onze flexafdeling voor een schappelijk bedrag en concentreer je volledig op je werk.

Je maakt eenvoudig contact met de andere ondernemers door de glazen wanden en de gemeenschappelijke lunchtafel. Houd werk en privé gescheiden op onze flexafdeling!

In onderstaand overzicht vind je de verschillende tarieven die wij hanteren voor het flexwerken. Je kunt bij ons zowel flexwerken in een open ruimte als flexwerken in een éénpersoons flexkantoor.

Mocht je een keer willen proberen hoe het is om bij ons te komen flexwerken dan ben je van harte welkom! Als je van te voren aangeeft wanneer, dan helpen wij je graag met opstarten.

Kosten gebruik Flexwerkplekken en flexkantoren

De Flexwerkplekken bij DTC worden in de open ruimte in principe per dagdeel (4 uur) verhuurd. Tevens is het mogelijk per dag te huren of per maand. De flexkantoren bieden ruimte voor 1 persoon en zijn te boeken per uur, per dagdeel of per twee dagdelen. Op aanvraag is het mogelijk om een vaste dag(en) per week een flexkantoor te huren voor een bepaalde periode. Met het maandabonnement kun je ook flexwerken bij De OndernemersCentrale.

Ruimte Etage m2 Per uur Dagdeel Twee dagdelen Per maand
Flexkantoor Dialoog (max. 1 persoon) BG+ 10 € 18,50 € 49,50 € 81,50 Op aanvraag
Flexkantoor Overleg (max. 1 persoon) BG+ 10 € 18,50 € 49,50 € 81,50 Op aanvraag
Flexwerkplek in open ruimte (per persoon) 1e x x € 16,50 € 29,50 € 167,50

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onze flexwerkplekken en flexkantoren beschikken over de volgende services:

  • Vriendelijk en professioneel ontvangst en service
  • Gebruik van de print/kopieer faciliteiten (fair use)
  • Gebruik van supersnel vast draadloos internet

Op aanvraag is het mogelijk om jouw flexkantoor reservering uit te breiden met: Flexkantoor koffie, luxe koffie/thee á € 5,00 per dagdeel.

Studenten maandabonnement
Ben jij aan het afstuderen en zoek je een werkplek in een inspirerende omgeving? Kom dan flexwerken bij De TelefoonCentrale met een studenten maandabonnement voor € 85,00 inclusief BTW*.

*Studenten maandabonnement geldt alleen voor studenten die aan het afstuderen zijn.