De Telefooncentrale, meer dan enkel kantoorruimtes. Wij bieden meer...

Vergaderzalen

De ideale locatie voor al uw bedrijfsevents

Eigentijdse en functionele zalen

Op zoek naar inspirerende vergaderruimte? Huur bij De TelefoonCentrale zalen per halve of hele dag. Zo’n creatieve vergaderomgeving leidt veel sneller tot unieke ideeën en waardevolle ingevingen! Er zijn vergaderruimtes voor 2 tot 200 personen, voor incompany trainingen, workshops, één op één coachingsessies of plenaire bijeenkomsten. U profiteert bovendien van onze moderne audiovisuele apparatuur, cateringfaciliteiten en gratis WiFi via glasvezel internetverbinding.

 

 

Arrangementen vergaderen

Voor uw gemak hebben wij een drietal basisarrangementen voor vergaderen samengesteld. Standaard zijn deze arrangementen inclusief het gebruik van de ruimte, koffie/thee met koekjes en vergadermint, het gebruik van een flipover en natuurlijk het gebruik van onze gratis snelle WiFi verbinding en de multifunctionele printer.
U kunt ook kiezen voor een arrangement compleet met faciliteiten als luxe koffie, een minibar met frisdranken, soesjes en chocolade en een beamer met scherm.

Bekijk onze vergaderarrangementen

 

Arrangementen workshopruimte Souterrain

In ons Souterrain bevindt zich naast een kookstudio, sport & vitaliteit en kunstenaars tevens een ruime workshopruimte (125m2). Deze ruimte kan gereserveerd worden voor een workshop maar ook voor recepties en creatieve bijeenkomsten tot 200 personen.

Bekijk onze arrangementen voor de workshopruimte

 

Coachingruimte

De TelefoonCentrale beschikt over ruime, lichte en ontspannen coachingruimtes voor 1 op 1 sessies of meetings tot 4 personen. In de ruimte staat een tafel met vier stoelen en twee fauteuils.

Uw gasten worden vriendelijk ontvangen aan onze receptie en wij serveren koffie/thee naar keuze in de ruimte.

De kosten voor het gebruik van een coachingruimte bedragen €17,50 per uur (excl. btw), inclusief luxe koffie/thee naar keuze , tafelwater met citroen en munt, gebruik flipover, WiFi, gebruik printer en ontvangst/service.

Mocht u extra faciliteiten wensen zoals gebruik van de lunch of audiovisuele apparatuur, dan vernemen wij dit graag vooraf. Tevens bestaat tot 24 uur voor aanvang van de mogelijkheid de reservering kosteloos te annuleren.

Reserveren kan per email naar [email protected] of telefonisch via 072 – 201 02 33.

Capaciteit zalen

Van een ontspannen ruimte voor 1 op 1 sessies tot grote conferenties en events door het hele pand en/of op het buitenterrein: wij denken met u mee! Naast de conferentiezaal Graham Bell waar 200 gasten in ontvangen kunnen worden beschikken wij over spannende, creatieve en mooie ruimtes in de atoomkelder, het oude KPN magazijn, op ons ruime buitenterrein en in de openbare ruimtes in het pand welke omgetoverd kunnen worden tot een fantastische evenementenlocatie.

Een creatief idee? Maak een afspraak!

Bekijk de basiscapaciteit van onze bestaande zalen

 

Prijzen huur zalen

Naast onze ruime keuze aan complete arrangementen per persoon bieden wij u de mogelijkheid uw assortiment uit losse elementen samen te stellen.

Aan de hand van uw persoonlijke wensen stellen wij geheel op maat een offerte samen voor uw evenement, bijeenkomst, conferentie of bedrijfsfeest.

Graag maken wij een afspraak met u om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Bekijk de prijzen voor losse zaalhuur

 

 

Faciliteiten en audiovisuele apparatuur

Wanneer u gebruik maakt van de Graham Bell conferentiezaal of indien u van extra (audiovisuele) faciliteiten wenst gebruik te maken, dan kunnen wij u informeren over de uiteenlopende mogelijkheden.
Naast onze basisfaciliteiten beschikken wij over een menukaart voor audiovisuele apparatuur en in overleg met onze technicus kunt u uw presentie vormgeven.

 

Bekijk de prijzen voor faciliteiten en AV apparatuur

 

Aanvullende faciliteiten voor uw event of conferentie

Wij denken graag met u mee om uw event tot een succes te maken. Bent u op zoek naar aankleding van uw event? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld een Social Media draaiboek waarin uw doelstellingen worden besproken. Tijdens het event is een Twitter reporter aanwezig en achteraf worden de rapportages besproken. Tevens is het mogelijk een live videostream te verzorgen via Webkast, een mobiele productiefaciliteit voor (live) WebTV.

Daarnaast bieden wij o.a. bloemstukken, sprekers, creatieve workshops, spotieve breaks, teambuildingactiviteiten en secretariële ondersteuning.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak!

Neem contact op