De Telefooncentrale, meer dan enkel kantoorruimtes. Wij bieden meer...

Vergaderzalen

De ideale locatie voor uw vergaderingen

Vergaderen bij De TelefoonCentrale in eigentijdse en functionele zalen

Confucius sprak al eens: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.” Alle specialisten zijn het er over eens dat ‘Beleving’ bepalend is of uw boodschap aankomt en beklijft.

Onze bruisende omgeving vol creativiteit biedt inspirerende vergaderzalen.

Huur bij De TelefoonCentrale vergaderzalen per halve of hele dag en een coachingruimte of flexkantoor per uur. Zo’n creatieve vergaderomgeving leidt veel sneller tot unieke ideeën en waardevolle ingevingen! Er zijn vergaderruimtes voor 2 tot 20 personen, voor bijvoorbeeld incompany trainingen, workshops, één op één coachingsessies of plenaire bijeenkomsten.

 

 

Vergader faciliteiten

De Telefooncentrale beschikt over diverse zalen en faciliteiten voor uw zakelijke events.

Op aanvraag is het mogelijk om de vergadering uit te breiden met extra faciliteiten zoals arrangement vergaderen, een beamer/scherm, zoetigheden of een lunch. Wil jij jouw evenement aankleden met mooie bloemen of een persoonlijke tintje? Wij denken graag met jou mee om jullie evenement uniek te maken.

Bekijk hier een overzicht van onze diverse ruimten, prijzen en extra faciliteiten

Algemene ruimtes

Onze algemene ruimtes zoals: de entree, het dakterras, het souterrain of onze lounge op de eerste verdieping, zijn op aanvraag te reserveren voor diverse doeleinden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij geheel op maat een offerte op. Wij denken graag met jou mee om uw event tot een succes te maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf!

Coachingruimte

De TelefoonCentrale beschikt over ruime, lichte en ontspannen coachingruimtes voor 1 op 1 sessies of meetings tot 4 personen. In de ruimte staat een tafel met vier stoelen en twee fauteuils.

Uw gasten worden vriendelijk ontvangen aan onze receptie en wij serveren koffie/thee naar keuze in de ruimte.

De kosten voor het gebruik van een coachingruimte bedragen €21,50 per uur (excl. btw), inclusief luxe koffie/thee naar keuze , tafelwater, gebruik flipover, WiFi, gebruik printer en ontvangst/service.

Mocht u extra faciliteiten wensen zoals gebruik van de lunch of audiovisuele apparatuur, dan vernemen wij dit graag vooraf. Tevens bestaat tot 24 uur voor aanvang van de mogelijkheid de reservering kosteloos te annuleren.

Reserveren kan per email naar [email protected] of telefonisch via 072 – 201 02 33.

Flexkantoren

De TelefoonCentrale heeft twee flexkantoren ingericht welke je per uur kunt huren. In deze ruimtes kun je ongestoord een online meeting kunt volgen, bellen of gefocust werken. Daarin tegen kun je tijdens jouw pauze verbinden met andere ondernemers uit ons pand. Bekijk op onze website wie er allemaal gevestigd zijn.

De kosten voor het gebruik van een flexkantoor bedragen €18,50 per uur, € 49,50 per dagdeel of € 81,500 per dag (excl. btw) inclusief: vriendelijk en persoonlijk ontvangst, éénpersoons werkplek met bureaustoel, gebruik van de print/kopieermachine en het gebruik van snel draadloos of vast internet. Op aanvraag is het mogelijk om uit te breiden met: Flexkantoor koffie, luxe koffie/thee á € 5,00 per dagdeel.

Reserveren kan per email naar [email protected] of telefonisch via 072 – 201 02 33.

Rondleiding

Als er verdere vragen zijn of u bent geïnteresseerd in een rondleiding bij De TelefoonCentrale, staan wij jou graag te woord. Hiervoor adviseren wij om een afspraak te maken.

Graag tot ziens bij De TelefoonCentrale!

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak!

Neem contact op