fashcom

wij zijn fashcom.

En als dat niet meteen een belletje doet rinkelen, doen onze webshops dat zeker weten wel. Met boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl en onze Belgische shops boxers.be en sokken.be zijn we namelijk jouw place to be voor al deze onmisbare kledingstukken waar de dag mee begint en eindigt.

waar wij voor staan.

Wij geloven dat kleine dingen het verschil maken. Letterlijk. Alhoewel, niet zó letterlijk. Maar geef toe: het is vaak dat kleine beetje extra waardoor een shopervaring je bijblijft. Een mooi ingepakt cadeautje, een leuke productbeschrijving of een snelle oplossing van je vraag – dat persoonlijke tintje blijft je bij. Daarom doen we zo veel mogelijk zelf: fotografie, logistiek, inkoop en marketing, we weten er alles van.

We behandelen onze klanten zoals wij onze vrienden behandelen: helpen doen we graag – ja, écht! – en we vinden het altijd gezellig om je te zien. In onze nuchtere en eerlijke communicatie maken we regelmatig een geintje, want zo gaat dat tussen vrienden. En we mogen onszelf inmiddels echt wel experts noemen op het gebied van boxers, sokken, shirts en zwembroeken, dus we vertellen er ook hele verhalen over. Je kunt ze lezen in onze blog en nieuwsbrieven.

Eigenlijk is het dus heel simpel: we willen waarde toevoegen. Voornamelijk voor jou, maar ook voor onze medewerkers, onze leveranciers en de maatschappij als geheel. Omdat wat eronder zit, écht het verschil maakt – hoe je dat ook interpreteert! 😉