Ciska - Art & Flowers

WELKOM IN ONS ATELIER
Ons atelier is gevestigd op een bijzondere plek in de entree van De TelefoonCentrale waar wij met aandacht en liefde voor het ambachtelijke bloemenvak de mooiste creaties maken. Mijn naam is Ciska Strating en samen met mijn partner Ton Blom staan wij voor kwaliteit, aandacht en creativiteit. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen en onze verse bloemen zijn zo mogelijk fair trade en van Hollandse bodem! Ik ben ruim 25 jaar bloemist/ arrangeur en voorheen 14 jaar eigenaar van De Boeketterie in Alkmaar & Bergen. Ton heeft ruim 30 jaar kennis in planten en daardoor kunnen wij een totaal plaatje aan groen & bloem projecten verzorgen.

Elke nacht worden er verse bloemen aangeleverd welke wij verwerken tot de mooiste boeketten waar elke bloem goed tot z’n recht komt. In de volksmond ook wel veld-, of plukboeketten genoemd, zijn bij ons al jaren favoriet. Weinig groen en een diversiteit aan verse bloemen. Op kleur of in een mix, uiteraard is uw voorkeur onze opdracht. Iedereen die van kwaliteit en mooie bloemen houdt kan bij ons bloemen bestellen. Geen standaard werk maar creatief bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd op uw locatie. Wij hebben alles in eigen beheer, van wekelijkse vers abonnementen tot project in richting voor een bruiloft of evenement. Stijl, sfeer & inspiratie is waar wij voor staan!

EEN SCHAT AAN MOGELIJKHEDEN
Wij kunnen de aandacht aan elke opdracht geven wat het verdient. En op tijden dat het u uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend. Heeft u een vraag, mail of bel mij gerust. Uiteraard bent u ook welkom in ons atelier en werken wij op afspraak en op bestelling. Ook voor een weekendboeket voor bij u thuis. Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

Abonnementen – Gemak dienst de mens!
Evenementen – elk evenement zijn eigen beleving
Art & Design – iedere unieke creatieve uitdaging ga ik aan!
Training & Educatie – bloemen halen verstopte elementen naar boven; creativiteit terug naar de basisschool
Afscheid & verdriet – alles kan, alles mag voor zover het mogelijk is
Bruidswerk – elk bruidspaar heeft haar eigen stijl

Ciska – Art & Flowers geeft met haar twee grote, kleurrijk ingerichte units in de hal van De TelefoonCentrale, kleur én geur aan de entree!