Multicopy The Communication Company

WELKOM BIJ DE VEELZIJDIGSTE COMMUNICATIEPARTNER VAN ALKMAAR
Bij Multicopy The Communication Company | Alkmaar bedenken, coördineren en produceren we verrassende communicatieoplossingen voor bedrijven en instellingen in de regio groot Alkmaar.

Communicatie begint met luisteren. Daarom luisteren we met oprechte aandacht naar je wensen en doelen. Die vertalen we vervolgens naar verrassende communicatieoplossingen en passende communicatiemiddelen, waarmee je jouw onderneming de grootsheid geeft die ze verdient.

Onze inspiratieruimte in de Telefooncentrale is bedoeld om je te inspireren en leent zich voor een goed gesprek. Kom dus vooral sparren, mijmer even weg in onze communicatiebubbel en geniet van verse koffie.

VEELZIJDIG CREATIEF IN OPLOSSINGEN
Onze communicatieoplossingen zijn net zo divers als de loyale groep klanten voor wie we werken. We zijn ervaren met het ontwerpen, produceren en beheren van traditionele én digitale communicatiemiddelen als: huisstijlen, flyers, brochures, posters, banners, direct mailings, websites en e-mailcampagnes. Net zo lief helpen we je met het samenstellen van zakelijke teksten, promotionele artikelen of het beletteren van je auto.

Onze productie vindt plaats in onze vestiging aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Heb je snel iets nodig? Geen nood: onze snelle service is gegarandeerd door een pendelverbinding tussen de twee vestigingen.

SAMEN CREËREN WE MEER SUCCES
We geloven erin dat ‘het geheel meer is dan de som der delen’, oftewel: samen creëren we meer succes. We zijn al lang geen copyshop meer en maken deel uit van een landelijke communicatieketen. Met elkaar bedienen we zo’n 55.000 zakelijke klanten. En daar zijn we hartstikke trots op.