55communications

55COMMUNICATIONS is een full service bureau voor marketing & media. Wij zijn thuis in (bijna) alle facetten van zowel offline als online marketing en communicatie. Daarnaast beschikken wij over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw bedrijfsdoelstellingen om te zien hoe wij die met effectieve marketing en/of resultaatgerichte sales optimaal kunnen ondersteunen. Samen kijken wij naar uw doelgroep, de concurrentie, de markt en naar de mogelijkheden om uw product of dienst positief te onderscheiden.

MARKETING

Het is tegenwoordig een hele uitdaging om een product of dienst op te laten vallen. Met 55COMMUNICATIONS kunt u rekenen op verrassende concepten die dwars door iedere ‘line’ gaan. Wij dringen daarmee direct door tot de kern van de zaak en vertalen ze richting alle denkbare middelen en uitingen.

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo Call to Action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met onderscheidende online marketing zoals doelgerichte websites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Met offline marketing bieden wij een uitgebreid arsenaal van mogelijkheden aan, van ontwerp tot uitvoering. Naast reclame-uitingen in massa-media kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines, beurzen en events, public relations en sponsoring.

Hoe dan ook, 55COMMUNICATIONS reikt u altijd de meest effectieve oplossing aan voor uw online en offline communicatievraagstuk. Elke opdracht is anders, dus we hanteren geen vast recept voor succes maar wij gebruiken wel altijd twee belangrijke ingrediënten: creativiteit en strategie.

MEDIA

55COMMUNICATIONS verzorgt de cross-mediale marketing en media van externe uitgevers. We zijn een professionele commerciële partner voor onze opdrachtgevers. Samen werken we aan de succesvolle exploitatie van hun media. We bouwen voortdurend aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers door een optimale dienstverlening te garanderen.

EXPLOITATIE UITBESTEDEN

Heeft u een magazine dat goed bij één van onze channels past, of een website die u in de markt wilt gaan zetten? Beschikt u over een prachtige mix van media die door lezers en bezoekers wordt gewaardeerd, maar waar u commercieel nog niet voldoende uit haalt? Of heeft u misschien niet de juiste mensen in huis die de marketing en media kunnen verzorgen? 55COMMUNICATIONS beschikt over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

NIEUWSGIERIG NAAR WAT 55COMMUNICATIONS VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel dan vrijblijvend naar Peter van Kampen op 06-128 470 95 of mail naar [email protected] voor een verfrissend gesprek.