Deelpunt

Wij houden ons elke dag bezig met: verandering. Van mensen en teams, en zeker ook veranderen van het veranderen zelf. Daar bedoelen we mee dat wij wel ‘klaar’ zijn met de standaard aanpak. Al ons trainingen en trajecten zijn actief, bruisend, met enorm veel lol en soms ronduit irritant. Doel? Prikkelen! Altijd functioneel, natuurlijk, want alleen dan kom je tot resultaat!

We komen natuurlijk graag in contact met mensen die volledig opbloeien van het onderuitgezakt achter een witte ringband hangen in een vergaderopstelling op een muffe congreslocatie waarbij de trainer het ene managementmodel na het andere oplepelt, maar wij vrezen dat je die tegenwoordig met een lampje moet zoeken. Deze tijd vraagt om een andere aanpak. Nieuwe medewerkers willen geen ‘oude wijn’.

Daarom dus. Veranderen begint bij inspireren. Qua vorm, qua inhoud. 90% van wat wij doen bestaat uit mouwen opstropen. Daar kom je wat vermoeider van thuis, maar we krijgen van onze deelnemers terug dat het effect op hun persoonlijke of professionele leven enorm is (*).

Veranderen met resultaat, dus. Want ook al is het leuk, het is niet vrijblijvend. We maken duidelijke afspraken en praten open over successen en ongewenste zaken. Of over hoe we met elkaar omgaan en samenwerken – de basis van alle resultaten, tenslotte. Nuchter en recht voor zijn/haar raap. Dat is eerlijk tegenover iedereen en maakt dat mensen en organisaties met wie wij werken een helder kijk op het heden en hun toekomst krijgen.

Meer weten? Check dan eens onze website.