HAL NVM Makelaars

HAL Makelaardij is al jaren een begrip in Alkmaar en omstreken. In de jaren ’90 begonnen met diverse vestigingen is HAL Alkmaar echter onveranderd gebleven met ervaren makelaars van het eerste uur. Welkom bij HAL Makelaardij, de makelaar van Alkmaar en omstreken!

HAL Makelaardij biedt een compleet zicht op de woningmarkt in Alkmaar en omstreken. Vanuit ons kantoor in De Telefooncentrale bemiddelt en adviseert HAL Makelaardij bij aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en taxaties van alle onroerend goed. U zoekt een makelaar die zich onderscheidt, wij zijn die makelaar!

Onze aanpak en werkwijze is wezenlijk anders; schoenmaker, blijf bij je leest. Een fotograaf maakt professionele foto’s, een drukker maakt de brochures, internetpresentaties door specialisten en uw woning verkopen; dát doen wij.
Samen met onze opdrachtgever en een echt persoonlijke benadering. Meedenken van onze opdrachtgever wordt zeer op prijs gesteld.

Want uw huis is een thuis, een plek om te wonen. Het maakt deel uit van uw leven en daarom verdient het kopen of verkopen van uw huis alle persoonlijke zorg en aandacht.