Tram 13 - coaching & training

Tram 13

Het woord ‘Coach’ komt uit het Engels, waar het ook wel ‘Koets’ betekent. Dat is niet zomaar: de koets is te zien als metafoor voor de persoon van de coach. Net zoals bij de coach, brengt een koets mensen van punt A naar punt B. Naar de plek waar ze willen zijn. Een coach is dus als een koets die mensen naar hun bestemming of doel begeleidt.

In de hedendaagse tijd vervoeren we onszelf niet meer per koets om onze bestemming of doel te bereiken. Tram 13 is de organisatie die jou als persoon, jouw team of jouw organisatie naar de volgende bestemming of doel kan begeleiden.

 

Toe aan de volgende stap in je carrière? Of wil je nog beter worden in je huidige functie? Of manage jij een team dat toe is aan een hoger niveau?

Wanneer je heel even stil staat en jezelf gaat reflecteren kom je vaak tot hele positieve dingen. Wij van Tram 13 geloven dat je pas echt kunt groeien als je in staat bent tot zelfreflectie. Wie ben jij? Waar krijg jij energie van? En waar loop jij op leeg? Waarom reageren mensen zoals ze reageren en wat is jouw rol daarin?

Door het erkennen en herkennen van je eigen persoonlijkheid en jouw rol binnen je team of organisatie en dat van de ander creëer je een efficiëntere manier van werken en een betere sfeer, simpelweg omdat mensen elkaar beter begrijpen. Er ontstaat meer begrip, respect en acceptatie. Wat weer leidt tot meer werkplezier onder de medewerkers.
Tram 13 staat voor heldere en duidelijke trainingen. Geen lappen tekst, maar interactief en visueel ingestelde trainingen. Dit om het toegankelijk en leuk te maken voor alle lagen binnen een organisatie.

Founder Tram 13 Romilde van Commenée